ألم وانتفاخ شديد في اللثة

رقم الاستشارة الطبية: 11044
تاريخ الاستشارة: 15 أغسطس 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 563
زائر
الم في اللثه والضرس شديد جدا وفيه انتفاخ في اللثه فوق الضرس اللي فيه الالم الضرس ده كان محشوا عادي حصل قبل كده كذا مره واباخد مسكن ويخف المره دي الالم بيروح وييجي بقاله ٢٠ يوم وشد جدا انهارده

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هذا خراج ويحتاج لتفريغ عند طبيب الاسنان ويمكن استخدام مضاد حيوي متل السبيرامايسين Spiramycin مع البروموناز

Dr Hesham Lamlom

طبيب جراحة عامه وجراحة الاورام والمناظير الجراحية
اهلا وسهلا
هذا دليل على وجود التهابات بالضروس واللثة وعليك لتناول المضادات الحيوية المناسبة ومضادات الالتهاب والتورم وزيارة اقرب طبيب اسنان لك لغحصها جيدا
دمتم بصحة وعافية