متى يقل هرمون الحليب بعد تناول دواء دوستينكس

رقم الاستشارة الطبية: 22232
تاريخ الاستشارة: 3 أبريل 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 1914
زائر
انا عملت فحص هرمون حليب وطلعت النتيجه 5.24 واخدت دواء دوستينكس اخذت حبتين حبه يوم الاثنين وحبه يوم الخميس كم الوقت الي بحتاج العلاج عشان ينشف الحليب واخد كمان كن الدواء ولا لاء

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لاء
أدوية مستخدمة
دوستينكس
تشخيص الطبيب
عادي ما باثر

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
الدوستنيكس قوى المفعول فى تقليل هرمون الحليب يجب اعادة التحليل بعد ثلاثه اسابيع لمعرفه ان كان بيقل او لا

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
دوستنيكس بياخد اربع علب على مدى شهر والرعه قرصين في الأسبوع وبعد شهر نعمل التحليل تاني

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
هرمون الحليب يبدأ في الرجوع الى معدله الطبيعي بعد استخدام الاقراص بحوالي ١٥ يوم.
تحليل حضرتك في المعدل الطبيعي.