كحة شديدة مع الام في الصدر عند التنفس

رقم الاستشارة الطبية: 23572
تاريخ الاستشارة: 9 مايو 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 348
زائر
لو سمحت انا اختي عندها كحة شديدة ولما بتيجي تاخد نفسها بيحصلها الام في الصدر وبتحس انها مش بتقدر تقف علي رجليها

الجنس
ذكر

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يفضل الذهاب للمشفى لاستبعاد وجود اصابه بالكرونا وقياس نسبه الاكسجين بالدم .

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي وجود إلتهاب في الشعب الهوائية أو وجود حساسية بالصدر. فأنصح حضرتك بالإكثار من شرب السوائل الدافئة مثل الليمون الدافئ والينسون وزيارة طبيب صدر للفحص الطبي وعمل أشعة عادية علي الصدر للإطمئنان.

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
السلام عليكم نعمل تحليل صوره دم وسي آر بي ونعمل اشعه مقطعيه على الصدر لأن ممكن اشتباه كو ورونا ونشوف درجه الحراره ونعرض التقارير على دكتور باطني وإذا كانت اشتباه كورونا ممكن تحجز في مستشفى لمده عشر ايام لغايه تحسن الحاله وتكمل علاجها بالبيت وإذا كان لا يوجد اشتباه كورونا ناخدذ شراب للكحه زي ميوكوفللين مرتين في اليوم وفيتامين مثل ثيراجران مقوي للمتابعه مره يوميا