تكسير في العظم شديد وسخونه وصداع بعد اخذ لقاح استرازينيكا

رقم الاستشارة الطبية: 21735
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 806
زائر
اخدت لقاح استرازينيكا يوم الخميس الماضي وتعبت اوي تكسير في العظم شديد وسخونه وصداع الحمد لله التكسير خف ومفيش سخونه بس دلوقتي في وجع في كل جسمي وهمدان بحس بدوخه وريقي ناشف وبحس زي بروده في اطرافي باخد 2 باندول ادفانس الازراق كل 6 ساعات مع أدوية للقولون الاعراض دي طبيعية والمفروض تستمر كام يوم النهاردة اليوم التالت

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
قولون عصبي وارتجاع مرئ
أدوية مستخدمة
Duspatalin- takepron - dogmatil

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
هذة اعراض طبيعيه مع اخذ اللقاح استمرى بالبانادول اتنين قرص كل 8 ساعات وهذا يستمر من خمس ايام الى اسبوع والاعراض هذه تخف تدريجيا