تعب ودوخة وضيق تنفس واعصاب سائبة في حالة السخونة

رقم الاستشارة الطبية: 24414
تاريخ الاستشارة: 31 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 474
زائر
انا من صغري كل ما بيجيلي سخونية بتعب جامد و بدوخ و بيجيلي ضيق تنفس و مببقاش عارفة احرك ايدي و رجلي خالص حرفيا ، اصابع ايدي بتبقا ااعصابها سايبة كدا خالص و مش قادرة احركها

عاوزة اعرف دا ممكن يكون بسبب ايه لاني عارفة اني المفروض اتعب عادي ، بس التعب و الضعف اللي بيحصل مع السخونية مبيوكنش طبيعي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
أولا وزن الجسم اقل من الطبيعي وانتي تعانين من النحافة الشديدة والضعف العام الذي يؤدي إلى ضعف المناعة وقد يكون هو السبب الرئيسي في حالة التعب الشديد مع السخونه .
ثانيا يفضل عمل صوره دم كامله وتحليل سكر بالدم مع تناول الطعام الذي يحتوي على الفيتامينات والمعادن وتناول المكملات الغذائيه والفيتامينات والمعادن.