تحليل الروماتزيوم 400 مع الم متنقل في المفاصل

رقم الاستشارة الطبية: 13243
تاريخ الاستشارة: 29 سبتمبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 570
زائر
قمت بتحليل الروماتزيوم وطلع التحليل ٤٠٠ مع الم متنقل في المفاصل

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
دواء اومنسيف وفيتامين د قطره

Dr. Noha Khalil

اخصائى باطنة عامة
حضرتك قصدك تحليل rheumatoid factor و لا anticcp لان الاول يزيد فى عدة مشاكل صحية اما الثانى فهو محدد للروماتويد و لكن بالنسبة لسنك و ان الالم متنقل فى المفاصل و بالذات لو الالم يختفى تماما من مفصل و يظهر فى مفصل اخر ممكن ان يكون حمى روماتيزمية
فهل سبق ان اصبتى بالتهاب متكرر و صديد فى اللوزتين و انت صغيرة؟ ممكن حضرتك تحتاجى تعملى ASO titre

Dr. Hanaa Mohamed

أخصائي باطنية
يرجى مراجعه أخصائي الروماتيزم لاكمال فحوصات التشخيص مثل EsR.. Crp.. Anti CCP.. وعمل اشعه عاديه على اليدين والقدمين لمعرفه درجه التأثر في المفاصل لإعطاء الادويه المناسبه لكي