الحذاء الطبي

رقم الاستشارة الطبية: 24884
تاريخ الاستشارة: 9 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 436
زائر
اعاني من مشاكل ف الأعصاب وافه قريبه من العصب الشظوي ودوالي ومش بقدر امشي وماشيه على كورس علاج والدكتور قاللي البس حذاء طبي طول عمري ده صح وممكن استغني عنه بعد فتره ولا لا وباخد حقن cerebrolysin ممكن اعرف فوايدها وبحس بوخز شديد في القدم اليسرى والساق اليسرى ونقص حاد في فيتامين د عندي 8 ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لأ يوجد
أدوية مستخدمة
كتير يادكتور
تشخيص الطبيب
مشاكل ف الأعصاب ودوالي
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
تستخدم حقن cerebrolysin في علاج التهابات الأعصاب خاصة في حالات السكتة الدماغية و الزهايمر ومرض الخرف.
وأنصحكي بالتعرض لأشعة الشمس مع تناول الأغذية الغنية بالكالسيوم مثل الأسماك والألبان و الإستمرار علي أخذ الدواء المخصص لنقص فيتامين د.