افكر بأن انتحر

رقم الاستشارة الطبية: 31025
تاريخ الاستشارة: 30 سبتمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 300
زائر
انا ساعات تأتيني افكار اني انتحر وساعات أفكار تانيه وانا بحس اني دائما مخنوق وليس لدي اصحاب ونفسي حد يساعدني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ادرس
الحالة النفسية
احتاج الى طبيب
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
السلام عليكم طبعا حضرتك تحتاج الى طبيب نفسي للتعامل مع الحاله الصحيه لديك حيث ان فكره الانتحار وعدم تقبل الحياه شيء خطير يجب العوده الى الطبيب النفسي حتى يتسنى لك العلاج النفسي و طرد الافكار السيئه من خلال الفضفضةمع الطبيب النفسي يجب ان تشغل وقتك الرياضه المنتظمه والعمل ساعات عديده حتى لا يكون لديك اوقات فراغ تترك عقلك يشغلك بهذه الافكار السيئه نتمنى لكم دوام العافيه

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
اولا واخرا يجب متابعة طبيب نفسي ولا يجب التهاون ف الموضوع
ولكن اسمحلي ادردش معاك ف كام حاجه
هل الانتحار بالسهوله اللي انت تتوقعها؟؟؟
هل الانتحار حل مثالي وسريع لأي مشكله ف الحياه؟؟
تخيل انت مربي اي حيوان أليف عندك ف البيت وجي حد اذاه او قتله قدام عينك ايه شعورك ؟؟؟
طبعا مع فارق التشبيه ،،
حبيبي انت عمرك صغير جدا علي مثل هذه الأفكار
العمر لسه طويل وجميل قدامك
استعيذ بالله من الشيطان الرجيم
واطرد الأفكار السيءه دي من دماغك
وتأكد اننا ف الدنيا دي فترة امتحان معقوله تكون مستعد وواثق انك هتنجح عشان مستعجل ع الموت كده
تفاءل وحب الحياه